Beyin Programlama Teknolojisi – MP3 Telkin

Bilinçaltı bilincin duyamadıklarını duyar, göremediklerini görür. Biliçaltı telkinlerinde amaç bilinç eşiğini, engelini aşmak, eleştirel bilinci geçip direk bilinçaltına ulaşmaktır. Böylece önerme ya da telkin bilincin değerlendirmesinden kurtulacak, bilinçaltı tarafından direk kabul edilecektir. Bilinçaltı telkinlerinde bilinci aşmak üzere 4 teknik kullanılmıştır. Telkinler arka planda çalınan bir sesin üstüne kaydedilmiştir. Bilinç arka plan sesini duyabilir ama telkinlerin sesini duyamaz. Arka plan sesi binoral bir sestir. Binoral sesin ne olduğunu ileride daha detaylı açıklayacağız.

1-) Bu teknikte sadece bilinçaltının duyabileceği telkinler binoral sesin altına kaydedilmiştir.

2-) Bu teknikte aynı telkinler tersten okunmuştur. Bilinçaltı dünyanın en mükemmel bilgisayarlarından daha kuvvetli bir bilgisayardır. Tersten okunan kelimeleri anında anlar ama bilinç bunu anlayamaz bu teknikle bilinç 2 kez aşılmış olur.

3-) Bu teknikte aynı anda farklı telkinler farklı kulaklara gönderilir böylece bilinç ne söylendiğini anlayamaz. Buna karıştırma tekniği denir.

4-) Bu teknikte ise telkinler hızlandırılmıştır. Normal konuşma hızından çok hızlı bir şekilde kaydedilen telkinler bilinç tarafından yine anlaşılamaz ve bilinçaltına ulaşır.

mp3_telkin_cdBilinçaltı beynimizin, biz farkında olmadan bilincimiz dışı çalışan, bedenimizin istemsiz kaslarını yöneten, gece uyurken dahi vücut fonksiyonlarımızın çalışmasını sağlayan, beş duyumuzla algıladığımız her şeyi an be an kaydeden ve gerektiğinde kullanılmak üzere bilincin emrine veren bir parçasıdır.

Bilinç ve bilinçaltını daha iyi açıklamak için bir kaç örnek verelim. Mesela bilgisayar örneği; Bilgisayarın donanım dediğimiz kısmı bilinçaltı, bilgisayarda yüklü işletim sistemi, programlar ise bilincin kendisidir. Bu programlar arasında bize hizmet eden iyi programlar olabileceği gibi virüsler ve trojanlar gibi zararlı programlar da olabilir. Bilinçaltı, bilgisayarın hafızası gibi, her türlü bilgiyi kaydeder ama bu bilgilerin nasıl kullanılacağı bilgisayarda yüklü işletim sistemine bağlıdır.

Bilgisayarla her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz ama nereye ulaşacağınız sizin seçiminizdir. Bilgisayar sadece sizin verdiğiniz komutları dinler. Bilgisayarınızın hafızası çok kuvvetli olabilir, işlemci hızı çok yüksek olabilir. Lakin eğer bilgisayarda virüsler ve trojanlar gibi zararlı programlar yüklüyse, bu hafıza ve işlemci kapasitesinden tam olarak yararlanamayabilirsiniz

Mesela bilgisayarınıza bulaşmış trojanlar yüzünden, internete girdiğinizde sizin istemediğiniz sayfalar açılabilir. Bu virüs ve trojanlar doğduğumuz andan itibaren bilincimize yerleşen ön yargılara, kötü düşüncelere, yanlış inanışlara veya fobilere benzetilebilir.

Mesela çocukluğundan itibaren zengin olmanın kötü bir şey olduğu, zenginlerin sadece haksız para kazanarak zengin oldukları gibi yanlış bir inanca sahip birisi, zengin olmak istese bile hedeflerine ulaşamaz çünkü bilinç programına yerleşmiş bu yanlış inanç virüsü, bilinçaltı bilgisayarı tarafından kabul edilmiş ve zengin olmaya yönelik fırsatlar bilinçaltı tarafından görülmemektedir.

Mesela çevresel faktörlerin etkisiyle beceriksiz ve yeteneksiz bir insan olduğuna inandırılmış bir bilinç, bilinçaltını etkiler ve bilinçaltı her olayda buna uygun davranır. Bilinçaltı nasıl beceriksiz olunabileceğine dair her türlü bilgiye de sahiptir çünkü.

Bilinçaltı bilincin emrindedir. Bilinçaltı bilincin her dediğini yapar. Çocuk gibidir, muhteşem bir kapasitesi vardır ama saftır, bilincin her söylediğine inanır. Mesela bir insan sarmısağın midesini bulandırdığına inanmış olsun. Bilinçaltı ona her yerde sarmısağı bulacaktır. İçinde sarmısak olduğunu kimsenin anlamadığı yemeklerde bile o sarmısağı hemen farkedecektir. Hatta sarmısak kokusunu bile alacak ve bilince haber verecektir. Bilinçaltı 24 saat faaliyettedir, bilinçaltı uyumaz, bilinçaltı gece bilinç uykudayken de çalışmaya devam eder, bilinçaltı vücudun bütün faaliyetlerini kontrol eder, düzenler. Bilinç neye inanırsa bilinçaltı ona odaklanır.

Amerikalı ünlü bir basketçi hiç bir atışını ilk önce beyninde sayı olduğunu hayal etmeden yapmadığını söylüyor. Yine dünya çapında golf oyuncuları iyi bir golfçü olmak için ilk önce beyinde atışın yapıldığını canlandırabilmek gerektiğini söylüyorlar.